klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Friday, November 26, 2010

Hampir sembuh..

Assalammualaikum dan selamat malam semua.Alhamdulillah kesihatan dah semakin pulih.Deman pun dah reda,selsema dah hilang.Cuma batuk je yg belum lg berhenti,tp dah berkurang kahaknya.lega rasa.walaumcmana pun saya mahu sihat sepenuhnya untuk memudahkan saya mengaudit pada hari ahad sehingga selasa ni.Nasib baik tak pening kepala.kalau tak,tak tahu la mcmana.byk kerja rumah tergendala,namun aktiviti memasak,membasuh dan menjemur kain tetap diteruskan.hehe ni org panggil demam boleh bangun. Hehe.ok lah nak tido dulu.kita sambung cerita pg esok plak.salam.zzzz

Thursday, November 25, 2010

Kau laksana bulan

Selepas Sesuci Cinta, Seharum Kasih, Setulus Janji, Aura Cinta, dan Semalam Ku Bermimpi, Aina Emir kembali

lagi dengan sebuah novel romantis yang tentunyamempunyai kelainan daripada novel-covelnya sebelum ini.

Kau Laksana Bulan akan membawa anda bersama-sama Adrianna mengembara ke dunia karya dan alam

cintanya!

Dunia penulisan yang diterokai, merenyahkan perjalanan hidupnya. Terlalu banyak 'kejadian' yang

membebankan semangat untuk teruskan kerjaya.

Pun begitu, dunia percintaannya tidak mudah seperti diharapkan. Ibunya mahu melihat Adrianna berkahwin

cepat, namun harapan dan impian tidak pernah terjadi sepertimana yang direncanakan. Walaupun sudah ada

kriteria yang disusun rapi dalam hal memilih calon, malang baginya kerana sering terperangkap dalam bayangan

yan dicipta.

Syafik merupakan cinta pertama, namun terputus buat seketika. Kini lelaki itu kembali mengetuk pintu hatinya.

Sementara Razif pula, cinta kedua yang meninggalkan kesan perit dan sakit hinggakan hidupnya

terumbang-ambing, kecewa, seterusnya menutup ruang-ruang di hati untuk bercinta lagi. Firas, pemuda yang

berbeza karakter daripada kriteria yang ada. Dalam begitu, lelaki itu mampu mengganggu konsentrasinya. Akhir

sekali, masih ada Eizlan yang muncul secara misteri, dan mula menghantui hidupnya!

"Kau laksana bulan yang menyinari hidupku... dan akulah punggukmu yang sanggup menanti sang bulan

~Kembali tersenyum~

Pantas kau diam membisu
Ada garis sendu diwajahmu
Salahkah sekadar aku bertanya
Berikan jawapan
Kuatkah ikatan cinta
Apa mungkin kasih mu setia
Tak ku duga airmata berlinang
Luka perasaanmu sayang
Sengaja hatimu ingin ku duga
Tak terlintas fikiran mencuriga cinta
Ku tahu seputih dingin salju
Itu warna cintamu
Kekasih usah merasa ragu dan sangsi
Kekasih cinta ku takkan terbelah bagi
Keringkanlah airmata di pipi mu sayang
Kembali senyum
Pantas kau diam membisu
Ada garis sendu diwajahmu
Salahkah sekadar aku bertanya
[ Kembali Senyum lyric found on www.lirik.my ]
Berikan jawapan
Kuatkah ikatan cinta
Apa mungkin kasih mu setia
Tak ku duga airmata berlinang
Luka perasaanmu sayang
Sengaja hatimu ingin ku duga
Tak terlintas fikiran mencuriga cinta
Ku tahu seputih dingin salju
Itu warna cintamu
Kekasih usah merasa ragu dan sangsi
Kekasih cinta ku takkan terbelah bagi
Keringkanlah airmata di pipi mu sayang
Kembali senyum
Kekasih usah merasa ragu dan sangsi
Kekasih cinta ku takkan terbelah bagi
Keringkanlah airmata di pipi mu sayang
Kembali senyum
Dan maafkanku…

Testing

Testing!

Wednesday, November 24, 2010

MANIK LAGI

Assalammualaikum...dan selamat malam semua..di sini  saya mahu meng`update skit blog saya dengan hasil jahitan  manik ..okay selamat menjamu mata dengah hasil yg tak seberapa ni..baru belajar katakan...


Add caption




Add caption


Tuesday, November 23, 2010

~Demam~selsema~Batuk~

Assalammualaikum..dan selamat pagi dengan penuh kecerian..Sudah lama tidak meng`update blog ini disebabkan demam, batuk dan selsema, biasala kalau musim hujan ini lah jadinya..Sungguh tidak selesa dan tak larat seluruh badan..hari ini adalah hari kedua bekerja sekembali dari bercuti raya, cuti jumaat sabtu dan cuti sakit.

ANTIBIOTIK

MC

Add caption
Dan saya juga dibekalkan dengan ubat batuk



ubat batuk


Ubat demam

Sepanjang dua minggu ini terasa sedikit mencabar emosi dengan keadaan tak berapa sihat..Memandangkan encik hubby terpaksa pergi mengursuskan dirinya di Hotel Seri Malaysia, terpaksa la menumpang di rumah my beloved cousin selama dua malam.. hari ni encik suami balik la dari kuantan..Hurmmm rindu gile.. heheh

okla.. jumpa lagii

Wednesday, November 10, 2010

TAHNIAH AFIQ!!

Hari UPSR telah diumunkan.. alhamdulillah..anak sepupu ku Afiq telah berjaya mendapat result yang terbaik..5A..berkat kesungguhan dan usaha yang tak pernah henti2..walaupun Afiq ni dikategorikan sederhana..oleh kerana semangat untuk berjaya  dia bersungguh2..akhirnya dapat result the best.. tahniah kak za dan abang Loh..semoga berjaya didunia dan di akhirat.

Tuesday, November 9, 2010

Hobi Yang Tak Disengajakan

Adui lamanya tak mengupdate blog ni..kemalasan,  kesibukan,  keletihan telah mengatasi segalanya..heheh
dalam kesibukan , kemalasan dan keletihan sebenarnya ada kisah baru dalam hidup ku..kalau dulu kisah mengubah hantaran tapi sekarang sudah ada minat baru..hehehe alaa minat ni pun memamg tak lari dari hobi lama. jeng..jeng sekarang dah berjinak-jinak membeading..atas nasihat encek hubby untuk aku meletakkan entry membeading ni..sebenarnya malu..disebab kualiti gambar tidak beraapa elok..maklumlah..bukannya DSLR..hehe..oklah semoga enjoy dengan apa yang di kongsikan ini..

Inilah permulaan untuk membeading.....




hasil pertama ku membeading...heheh


ini hasil yang ke 2....


ini hasil yang ke 3

 ini hasil yang ke 4


ini hasil yang ke 5....

ini yang terkini..in progres...

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday