klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Sunday, October 16, 2011

DORAEMON

Salam Ceria  semua.. Hurm.. lama tak update blog ni.. alkisahnya dah kering idea ngan sedikit kemalasan .. heheh..  apa kita nak citer ek?  okla hari ni saya nak share sedikit tentang kartoon kegemaran saya since  zaman budak- budak lagi...

konna koto ii na
dekitara ii na
anna yume konna yume ippai aru kedo
minna minna minna
kanaete kureru
fushigina POKKE de kanaete kureru
sora wo jiyuu ni tobitai na
(hai! takekoputaa!)
AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON
shukudai touban shiken ni otsukai
anna koto konna koto taihen dakedo
minna minna minna
tasukete kureru
benrina dougu de tasukete kureru
omocha no heitai da
(sore! tototsugeki!)
AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON
anna toko ii na
iketara ii na
kono kuni ano shima takusan aru kedo
minna minna minna
ikasete kureru
mirai no kikai de kanaete kureru
sekai ryokou ni ikitai na
(ufufufu… doko demo DOA!)
AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON
AN AN AN
tottemo daisuki
DORAEMON

Korang mesti tahu kan itu lirik lagu apa.. hehe Doraemon la..mesti korang tahu Doraemon ni kan.. saya mmg suka sgt2  karton ni masa kecik2 dulu.. hehe (sampai skrg pun suka lagi) heheh...  dalam cerita ni ramai lagi watak2 lain seperti Nobita,Shizuka,Sinyu, Giant dan lain lain lagi

 jom kita layan  gambar-gambar  doraemon.. 








 hehhehe..

 K tata.. 


Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday