klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Thursday, December 6, 2012

Kronologi Kisah bersalin Nur Ainul Zahirah part 4

Assalammualaiku.selamat malam dan salam ceria... hehe lama dah tak update blog  waktu malam... Apa taknya waktu siang saya   bersama sicomel saya yang tak nak tidur...kebiasaan tghari atau petang dia tidur lama.. sejak dua menjak ni dia dah berubah waktu tidur  dia.. haih makin comel dah sekarang.. perangai pun dah berubah2.. dah pandai menegur.. hehe... okla.. kita sambung kisah yang  tak habis lagi ni.. jom!!!

PART4

7 Oktober 2012
Hari Ke 4 berada kat hospital .. haish..bosan la.. kawan2 seperjuangan  ramai dah balik dan ramai plak yang masuk.. mcm mana ni.. saya tak alami apa apa lagi jenis kesakitan dan tanda2 untuk bersalin.... Doktor nak balikkkkkkk.. rasa nak nagis sokmo duk kat wad... mcm2 perasaan ada.. Hari ni seperti biasa  pagi2 lagi doktor datang buat pemeriksaaan.. dan lepas tu saya dipanggil untuk masukkan ubat.. sebiji ubat dimasukkan.. saya di arah kan suruh duk diam diam dan tak dibenarkan membuat pembuangan kecik dan besar..selepas setengah jam ubat dimasukkan.. Ya Allah Sakit pinggang, perut memulas.. dan sakit segala galala.. serba tak kena dibuatnya.. waktu yang paling sakit semasa nak solat zohor dan asar.. menangis dalam bilik semayang.. nak menangis kat katil..malu.. Ya allah inilah kesakitan yang tak pernanh di alami.... nak berjalan pun sakit.. last2 baring jer..misi datang tanya sakit atau tak.. saya jawab sakit skit.. sebab kalau cakap sakit banyak mesti kena cek jalan... aduila.....  hanya Allah jer yang tau kesakitan ni....keskitan tu berlarutan sehingga ke malam.. untuk redakan kesakitan saya mandi.. tapi tak der apa yang berkurangnya... Lepas isyak saya dapat berita gembira.. saya dapat pindah ke Wad eklas ke 2.. selepas isyak misi datang tolong kemaskan brg2 untuk berpindah... waaa sedihlaplak nak tinggalkan kwn2.. tapi hati ni berkata nanti kat sana pun dapat kwn2 yang sama jugak.. hehehe...Tepatkul 9 saya moved ke wad ke2.. Alhamdulillah so far wad kelas kedua lebih baik dari wad sebelumnya.. lebih selesa... tapi itu takder makna nya sebab sakit masih terasa lagi... malam tu tidurla saya  dalam kesakitan tapi muka buat2  tak sakit..hehe takut misi panggil cek jalan lagi...... okla sambung lagi yer part 5..... semoga bersabar menunggu kronologi ni habis..:P daaa


p/s:  ayat tunggang terbaik..sebab kena taip cepat2 takut baby zahira bangun... ni nak g solat isyak dulu.. encik hubby takder.. outstation ke penang.. esok balik la....mood rindu.....

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday