klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Tuesday, December 25, 2012

Kronologi Kisah bersalin Nur Ainul Zahirah 9 Oktober 2012 Part5

Assalammualaikum...selamat malam ..... fuhhhh berabuk skit blog ni.. adeh tak sempat nak kemas dan lap2 blogni hheh mklumla kebizian sejak dua menjak ni..
.satu lagi saya ni tak berapa reti update blog guna samsung galaxy tab ni..terkial2 menaip sebab tak khatam lagi semua functionnya...okla jom kita sambung part yg lum habis ni...


8 OKTOBER Part5


Hari yang ke 5 takder apa2 lagi tanda nhendak bersalin..kesakitan dek dimasukkan ubat pun dah hilang...rutin biasa bangun seawal pagi untuk mandi solat subuh dan berehat ataskatil sementara menunggu sarapan sampai..menu cam biasala roti tawar denan air milo..cukupla untuk bekalan tenaga pagi kalau lpar mknla apa yg ada hehe...mcm biasa sekumpulan doktornakan datang melawat dzn dipanggil unuk dimasukkan ubat lagi setengah biji..seram sejuk er bila dipanggil untuk dimasukkan ubat dan cek jalan... selepas dimasukkaan ubat berehat diatas katil dan akhirnya zzzla..tak sampai satu jam zz sakit datang lagi Ya Allah sakit yg amat sgt...kesakitan berlaritn samapi tghaari.. takder seleera nk makan jadinya..waktu itu keluarla tanda drah dan air ketuban tapi seddikit sgt..paa sebelah petang doktor cek jalan baru bukaan 2 cm..alahai lambatnya... kesakitan berlarutan samap ke malam dan samapi la ketiduran.. okla setakat ni jer cerita unuk part 5..tunggguuu part6 yang penunh mendebarkan yer..... P/s:ayat tunggang trbalik+takder mood+mata ngantuk

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday