klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Monday, December 2, 2013

INFO TERKINI LAPORAN BANJIR

INFO TERKINI LAPORAN BANJIR. Selasa, 3.12.2013, 11.30am.

 

KEMAMAN
Ft1699 s13 felda neram 1 p.a. 0.4m.
Ft1700 s0.8 F.Neram 2 p.a. 0.3m.
Ft03 s411 Meraga Beris p.a. 0.15m.
Ft237 s6 kg.tebok p.a. 0.3m ditutup utk knderaan ringan.
Ft237 s13 sg.pinang p.a. 0.6m dtutup utk smua knderaan.
Ft237 s21 jln air putih Kg. Paman. p.a. 0.5m. Ditutup utk kndraan ringan.
Ft14 s9 jln. Jrangau jabor p.a. 0.6m dtutup utk smua kndraan.
Ft14 s37 jln jrangau jabor p.a. 0.25m
Ft1700 s21 felda neram 2 p.a. 0.3m dtutup utk knderaan ringan.
Ft1487 s4 jln. Neram-bkt goh p.a 0.2m dtutup utk kndraan ringan. Air mlintas laju.
Ft14 s7 jln jrangau jabor p.a 0.2m dtutup utk kndraan ringan. Air mlntas laju.

DUNGUN
Ft14 s108 Jln Jerangau Jabor (Bukit Besi) p.a. 0.1m.

HULU TERENGGANU

Ft1692 s7-8 lubuk periuk p.a. 0.6m dtutup utk smua kndraan.
Ft1692 s10 lubuk periuk p.a 2.0m dtutup utk semua knderaan.
Ft1692 s2.4 Peneh p.a. 0.7m dtutup utk smua knderaan.
Ft249 s7-8 Pgklan Ajal p.a. 1.8m ditutup utk smua kndraan.

Sekian laporan setakat ini. Akan diupdate kemudian. Insyaallah.

Harap maklum.

sumber: BG Banjir Roadcare

Tuesday, November 12, 2013

penatnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuh.. g berebut tapi tak sempat jugakk.... frust.. kesian kat customer saya.. tapi InsyaAllah Next week saya cuba dapatkan lagi.. jangan risau yer..doa banyak2 k!

Monday, November 11, 2013

Mari beli Mari Beli


Jom Jom beli ..murah ni lepas diskaun Rm147.80 Dapat hadiah Freezermate Larger II lagi tu yang harganya Rm97.80..dann dapat beli  Exclusive Puchase dengan Harga yang murah....Pm saya cepat kay..Kos penghantaran Rm15 jer..terus ke tangan anda.Pm saya cepat...0199063203 ataupun pm saya di Fb saya Umi Zahirah  dan email shaida290706@gmail.com.

Sunday, November 10, 2013

Murah-murah..mari beli!!!



















Pm/Msg saya yer kalau berkenan. nak email pun boleh Shaida290706@gmail.com.

Friday, November 8, 2013

Alhamdulillah..muncul lagi

Alhamdulillah..syukur pada Mu..muncul lagi BE yang ke 11,12 dan 13 untuk tahun 2013..mintak2la muncul lagi...

Tuesday, October 22, 2013

KABA again!






Di ko malaman ang nadarama
Sa tuwing ikay aking nakikita
May kung ano sa damdamin
At abot-abot ang kaba

Sa araw-araw ay nagtataka?
Ang puso kong ito, o bakit ba?
Ang kilos koy nababago,
Na halos naandiyan ka na.

[CHORUS:]
Di makatulog sa gabi sa kaiisip
Sa diwa koy ikaw ang aking panaginip.
O bakit ba ikaw ang siyang laging laman ng isip ko
Sa bawat sandali ay nais kang makita
Kapag tumitig na sa akin ay ligaya
Anong hiwaga ang nadarama anong kaba

Paano mo kaya ako mapapansin?
Malaman mo kaya ang aking damdamin?
Ano ang dapat sabihin ng puso kong may pagtingin?

Sa araw-araw ay nagtataka?
Ang puso kong ito, o bakit ba?
Ang kilos koy nababago,
Na halos naandiyan ka na.

[CHORUS:]
Di makatulog sa gabi sa kaiisip
Sa diwa koy ikaw ang aking panaginip.
O bakit ba ikaw ang siyang laging laman ng isip ko
Sa bawat sandali ay nais kang makita
Kapag tumitig na sa akin ay ligaya
Anong hiwaga ang nadarama anong kaba

(Instrumental)

Sa araw-araw ay nagtataka?
Ang puso kong ito, o bakit ba?
Ang kilos koy nababago,
Na halos naandiyan ka na.

[CHORUS:]
Di makatulog sa gabi sa kaiisip
Sa diwa koy ikaw ang aking panaginip.
O bakit ba ikaw ang siyang laging laman ng isip ko
Sa bawat sandali ay nais kang makita
Kapag tumitig na sa akin ay ligaya
Anong hiwaga ang nadarama anong kaba

Di makatulog sa gabi sa kaiisip
Sa diwa koy ikaw ang aking panaginip.
O bakit ba ikaw ang siyang laging laman ng isip ko
Sa bawat sandali ay nais kang makita
Kapag tumitig na sa akin ay ligaya
Anong hiwaga ang nadarama anong kaba

Di makatulog sa gabi Ooo Ooo
Sa diwa ko sa isip ko

Saturday, October 19, 2013

BE CAREFUL WITH MY HEART

budiey image

budiey image

budiey image

budiey image

budiey image

budiey image










Terbaru di slot Telenovela, drama siri Filipina terbitan ABN-CBS, ‘Be Careful With My Heart’ menemui penonton bermula hari ini (7 Oktober 2013). Siri yang diarahkan oleh direktor Jeffrey R. Jeturian dan Mervyn B. Brondial ini menampilkan barisan pelakon seperti Jodi Sta. Maria, Richard Yap, Mutya Orquia, Janella Salvador dan Jerome Ponce.
Saksikan siri baru Telenovela ‘Be Careful With My Heart’ setiap Isnin hingga Khamis jam 3.00 petang di TV3. ‘Be Careful With My Heart’ berkisarkan tentang seorang gadis bernama Maya dela Rosa (Jodi Sta. Maria) yang bekerja sebagai pemandu pelancong di kampung halamannya di Ilocos Norte, Utara Filipina. Wang sering menjadi masalah utama untuk menyara hidup dan membaik pulih rumah. Ketika hujan lebat, kakaknya, Cristina cuba membaiki bumbung rumah sebelum ditimpa kejadian tidak diingini yang mengakibat kaki Cristina cedera teruk. Dengan kos perubatan yang tinggi, Maya harus keluar dari Ilocos Norte untuk meneruskan hidup dan menampung perbelanjaan keluarga.
Maya mengembara ke bandar metropolitan Manila untuk mencapai cita-cita menjadi pramugari bagi membantu keluarganya. Maya tidak akan membenarkan sesiapa yang mahu menggagalkan impiannya, termasuklah Richard Lim (Richard Yap), seorang duda yang kaya. Ironiknya, Richard merupakan harapan terakhir Maya untuk merealisasikan cita-citanya kerana pengaruh lelaki tersebut di dalam industri penerbangan. Namun, Richard hanya akan membantu Maya jika Maya bersetuju untuk menjadi pengasuh kepada anak-anaknya.
Atas desakan keadaan, Maya terpaksa bersetuju. Apabila Maya menjejakkan kaki ke rumah istana milik Richard, beliau secara tidak langsung terlibat dengan kehidupan peribadi Richard dan tiga orang anaknya yang bermasalah, Luke, Nikki dan Abigail. Maya merasakan pemergian isteri Richard turut memusnahkan keharmonian dan kegembiraan di dalam keluarga ini.
Justeru, Maya mengambil inisiatif untuk merapatkan kembali hubungan Richard dengan anak-anaknya. Usaha dan pengorbanan gadis San Nicolas ini berjaya membina semula keluarga Lim. Pada waktu yang sama, Maya mula jatuh cinta terhadap Richard dan amat menyayangi Luke, Nikki serta Abigail. Ketika itulah Maya diuji apabila seorang wanita muncul dan mengaku sebagai ibu kandung kepada tiga anak Richard. Apakah yang bakal berlaku selepas itu?
Saksikan siri baru Telenovela ‘Be Careful With My Heart’ setiap Isnin hingga Khamis jam 3.00 petang di TV3. Jika anda terlepas menyaksikan siri ini di kaca televisyen, anda boleh menontonnya di saluran alternatif menerusi portal www.tonton.com.my.



SUMBER  http://www.budiey.com/sinopsis-telenovela-careful-heart/



p/s: sangata suka tgk citer ni.. huhuhu

Tuesday, October 8, 2013

Wednesday, October 2, 2013

Kalau laaaa

Kalaula dapat makan nasi lauk ni kan best hujan2 ni..
 *
 *
*
 *
*
 *
*
 *
*
 *
*
 *
*
 *
*
 *
*
 *

 










Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday