klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Friday, February 22, 2013

Lagu kegemaran Baby Zahirah

 


Tepuk amai-amai,
Belalang kupu-kupu,
Tepuk biar ramai,
Malam katrang ummi upah susu,

Susu lemak manis ,
santan kelapa muda,
Zahirah jangan nangis,
Umi nak buat kerja.

Hayun buai laju,
Sampai pokok sena,
Apa dalam baju,
Sekuntum bunga cina.

Air pasang pagi,
Surut pukul lima,
Zahirah bangun pagi,
Tolong umi siram pokok bunga.


Pokok bunga melur,
Tanam tepi kolam,
Itik nenek bertelur,
Ayam tokki mengeram.


P/s: nasib baik vokal umi best ....boleh hiburkan anak ummi ni

Thursday, February 21, 2013

PEMENANG TEKA NAMA MASKOT SUKAN SUKMA TERENGGANU 2008

Tikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!!!!






fuhhhhh panjang  loceng  penamatan  due tarikh  
CONTEST TEKA NAMA MASKOT  SUKAN SUKMA TERENGGANU 2008..

 jom kita tgk saper yang menang!!!!

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Ops!!! kita tgk jawapan yang sebenar dulu yer...
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
jawapan dia  ialah

V
V
V
V
V
V
V
V
DIMAN 


so pemenang nya ada sorang jer jawab betu dan tepat .. yang lain tu jawab mmg dah betul tapi tak tepat dengan  nama maskot tu.. so pemenangnya ialah
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V




 so MUMMY_AYU  Boleh la tinggalkan nama dan alamat untuk  proses  pengahntaran hadiah aka FM yer... 

Wednesday, February 20, 2013

Jom Sertai Pencarian Bloglist Mac

j

Asslammulaikum selamat pagi!!!Jom support blogger yang menganjurkan segmen seperti ini jika berkelapangan. Hit banner diatas untuk ke blog SITI ZAWIAH.

Thursday, February 14, 2013

CEPAT-CEPAT!!!!!!!!!!BERITA BAIK!!!!!!



sapernak FM????




Kalau nak senang  jer...cuma jadi follower blog ini dan  jawab soalan dengan betul...soalan dia ialah 
v
v
v
v
v
APAKAH NAMA MASKOT SUKAN  SUKMA 2008 BAGI NEGERI TERENGGANU?  


Due date contest ni telah dilajutkan hingga

21 februari 2013 pukul 12 tghari. 


.pemenang akan diumunkan pada hari 



JUMAAT 22 februari 2013...cepat!!!!!
Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, February 11, 2013

Terima Kasih Nuffnang!!!!

p/s: Syukur PadaMu Ya Allahh...; )

JOM JOIN Kisahfirdausi GIVEWAY!!!!!!!!!

Erkkk.. Alhamdulillah ..kenyang sudah... hehe baru sudah lunch sesama ngan encek husband.. lepas makan singgah Pasar Payang jap cari barang.. masa  duk mencara barang yang dikehendaki terpandang la Fm yang cantik-cantik.. so terfikirla nak buat  GIVEWAY kat blog.. hehe so  alang-alang dah ada kat Pasar Payang  beli jerla...nak tgk FM yang saya beli? Jom!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
NAK SALAH SATU FM KAT ATAS NI??? SENANG JER
V
V
V

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V  

[1] Jadik Follower Blog KisahFirdausi ni 

[2]Pilih FM Terengganu  yang menjadi idaman kawan-kawan
( satu jer tau)
(Masjid Kristal Petak/  Masjid Kristal Oval Bulat / Ikan / Penyu Kuning@ Biru)

[3] Komen : 
Saya nak FM TERENGGANU......... (Masjid Kristal Petak/  Masjid Kristal Oval Bulat / Ikan / Penyu Kuning@ Biru)


Tu je, senang kan! :)


Giveaway bermula 6/2/2013 (11 Tghari ) hingga 
13/2/2013 (12 tghari )

Kalau penyertaan melebihi apa yang dijangka
Fifiey  top-up lagi FM  ni..jangan bimbang k,
 lagi ramai  join lagi Fifiey suka :)

Giveway ni tak payah  buat entry yer !
Tak payah susah2
Komen sahaja

Saya nak FM TERENGGANU .......... ?
(Masjid Kristal Petak/  Masjid Kristal Oval Bulat / Ikan / Penyu Kuning@ Biru)
SEMOGA BERJAYA!!!! ^_____^

Tuesday, February 5, 2013

WANG TUNAI RM5000 UNTUK BLOGGER!!!

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum dan Salam 1 Blogger..
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger
Seperti yang dijanjikan, Ganjaran Wang Tunai RM5000 untuk Blogger dari BloggerWanita.com sempena ulang tahun ke-2 BloggerWanita.com. Program ini mudah sahaja.
Apa yang perlu dilakukan?
  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada 1hb hingga 7hb setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
Penaja bagi Program Wang Tunai RM5000 untuk Blogger adalah BloggerWanita.com.

 

"Segmen: Follow Me FOllow U"




Assalamualaikum & Selamat Pagi Salam Ceria . Entri dimulakan dengan penyertaan segmen dari Gadis Mata 4, dimana 10 blogger terpantas akan di review blognya oleh penganjur. Pada yang berminat, cepat-cepat lah hit banner di atas ye ;)

Fifiey follower ke 214 blog Gadis Mata 4 :))

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday