klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Tuesday, April 23, 2013

CUBA TEKA APA DI DALAM?

Asslammualaikum.. hari ni saya nak ajak  kawan-kawan meneka apa yang ada di dalam kotak diatas tu... sebelum tu kawan-kawan  kenalah:


1. Jadi FOLLOWER   
2.Tinggalkan KOMEN sekali ngan jawapan anda.( yang dah jadi follower leh join  tapi kena tinggalkan komen dan jawapan juga)
3. Teka isi kandungan kotak dalam gambar di atas..


CLUE DIA:
V
V
V
V
V

BABY ZAHIRAH



DUE DATE
V
V
v

v


RABU 1 MEI 2013



HADIAHNYA IALAH

V
V
V
V
V
V
V
GOOGLE IMAGE
cepat!!!!! hanya dua orang sahaj peneka yang tepat dapat hadiah ni.. hehehe.




okay selamat meneka!!

Thursday, April 11, 2013

Jawapan teka teki>>>>cuba teka apa ini?

Assalammualaikum semua.. maaf la lambat update tentang jawapan peraduan CUBA TEKA APA INI?......  tetapi dukacita dimaklumkan tiada pemenang... so hadiah misteri akan diforwardkan untuk contest yang akan datang.. okla jom kita tgk apa jawapan dia...

Sunday, April 7, 2013

CUBA TEKA INI APA?>>> UPDATED!

salam semua... selamat pagi salam ceria...  hari ni saya buat contest.. jom ler mencuba..... kepada mereka yang meneka dengan tepat sekali akan mendapat hadiah istimewa.. bukan Fm tau....

tapiiiiii
sebelum  tu kenala   :-
V
V
V
1) Follow blog ni kisahfirdausi.blogspot.com( kepada yang dah follow pun leh join)
 

2)tinggalkan komen
3) jawab soalan  di atas>>>> cuba teka ini apa?..



senang jer kan..selamat mencuba 



updated : due date  selasa 9 april 2013 pukul 12 tghari.. cepatttt!!!!!!!!!

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday