TETAMU SAYA

Sunday, March 31, 2013

ALHAMDULILLAH SYUKRAN!!!!!!menang hishop point!!



p/s: teruja sgt.. berjaya jugak akhirnya!!!

kemengangan pertama tahun 2013 hehhe

Saturday, March 30, 2013

NOTED!!!


MAKANAN PERTAMA BABY ZAHIRAH


p/s: Baby Zahirah sgt2 teruja dengan makanan ni..nsiap jilat lagi bibir.. sedap kot.. umi pun try jugak... hehe

BEtul2x

FB image

Friday, March 29, 2013

JANGAN BIMBANG...

FB image

Thursday, March 28, 2013

BEWARE!!!

FB IMAGE

Wednesday, March 27, 2013

Jangan Bimbang...

FB IMAGE

JOM SHOPPING DENGAN HISHOP

Jom shopping di Hishop!!!







 klik di sini 

v
v
v
v
v
v
v


Tuesday, March 26, 2013

Wonderful Wednesday!!!

Donut  yang gebus , lembut dan sedap.. nak lawan donut yang besor puan Lieyalatif heheheh..
 
 
*
*
*
*

Monday, March 25, 2013

ALHAMDULILLAH... TENGKIU NUFNANG

p/s: BE ke 8 tahu 2013 kena gigih lagi update blog untuk hasil yang lebih  lagi..!!!

Saturday, March 23, 2013

RUANG IKLAN UNTUK DISEWA



Assalammualaikum ,salam sejahtera dan Selamat Petang ...




(size banner 150x150 pixel)

Oleh kerana ramai usahawan2 kecil yang inginkan ruang untuk memasarkan produk-produk mereka,  tawarkan ruang untuk mereka berbuat demikian di blog kisahfirdausi , kisahfirdausi.blogspot.com





Tempoh: 1 bulan (boleh dilanjutkan tanpa had dan  dijelaskan bayaran bulanan dahulu)

Saiz:
Untuk Harga Bulan : RM10  untuk banner sendiri dan RM 30  untuk banner  disediakan oleh pihak kami. dan harga untuk sewaan bulan  seterusnya RM 10 sahaja.


 (FIRDAUS BINTI MOHD ALI Maybank 163019310388)

Syarat: Perlu menyatakan kod, url (jika banner dibuat sendiri) dan  bagi yang tiada banner sendiri perlu nyatakan ciri2 banner iklan  yang dikehendaki.
 contoh tempat iklan dalam blog ni ialah 
V
V
V
V
jika berminat sila hubungi /Pm saya di :-
facebook  Umi Zahirah
Twitter Fifieyfa
 No Telefon  0199063203
whatssapp 01119920381 
email : shaida290706@gmail.com
 




Ohhhh Pavlova!

GOOGLE IMAGE
 p/s : Next Saturday Hope My dream come true!!!hahhaa

Wednesday, March 20, 2013

Alhamdulillahhhhhh

P/s: cepat pulak bertambah bE ni yer..tengkiu nufnang..sayang kamoooo!!!!!!

Terima Kasih Terima KasihTerima KasihTerima KasihTerima Kasih

p/s: Alhamdulillah....

LAMA TAK MASAK NI!!!

P/S:  NAK MASAK NI!!!

Monday, March 18, 2013

Sayang kamoooo!!!!!!!!$,$

Thursday, March 14, 2013

KESUKAAN BABY ZAHIRAH


Wednesday, March 13, 2013

AL-FATIHAHHH

P/S : SEMOGA ARWAH DITEMPATKAN KE DALAM GOLONGAN YANG SOLEHAH.. AMIMMM

Tuesday, March 12, 2013

Wordless wednessday!!!!

Monday, March 11, 2013

TENGKIU NUFNANG!!



Assalammualaikum.. syukur pada Ilahi kerana dikurniakan kesihatan yang baik dan mood yang baik hari ni.. hehe.. ditambah lagi berita yang gembira dari nuffnang.. terima kasih nuffnang..$$ meningkat dan BE bertambah.. semoga  bertambah lagi.. hehe..

p/s:  heppy sebab earning bertambah dua kali minggu ni :P

Saturday, March 9, 2013

NOTED!

Friday, March 8, 2013

Selamat Hari Wanita

Thursday, March 7, 2013

Tenangnyaaaaaaaa

Photo “Provincetown Sunset” by Christopher Seufert Photography #OGQ http://bgh.ogqcorp.com/share/h/FzXao

comelnyaaa

Photo “Cherry Blossoms Flower” by Olivicoltore #OGQ http://bgh.ogqcorp.com/share/h/eFscf

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, March 6, 2013

CARTA PERENCANAAN ANAK SOLEH

FB IMAGE

Random picture!!!

Asslammualaikum..selamat pgi semua:-) salam khamis:-) cepatnya masa berlalu ♥♡♥♡♥♡jom layn picture yangbtak banyk mana ni....

Tuesday, March 5, 2013

♥·♥·♥·♥·♥·SUBHANALLAHH♡·♡·♡·♡·♡

Tenangnyaaaa

Monday, March 4, 2013

USTAZ AZHAR KATA

Selamat beramal!!!!!!

Sunday, March 3, 2013

Sopannn

Posisi kaki Baby Zahirah  yang sopan masa tidur :-)

Saturday, March 2, 2013

Cuti cuti cuti

Salam:-) short update jer... i tgh bercuti ni .. anak dara demam:-[..okla  jumpa lagi