TETAMU SAYA

Tuesday, November 19, 2013

Terlajak larisssssss!!!!!

Pm saya cepat2....

Laparnya.....

Monday, November 18, 2013

Best!

Sunday, November 17, 2013

Congratulations!!!!

Tuesday, November 12, 2013

penatnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fuh.. g berebut tapi tak sempat jugakk.... frust.. kesian kat customer saya.. tapi InsyaAllah Next week saya cuba dapatkan lagi.. jangan risau yer..doa banyak2 k!

Monday, November 11, 2013

Mari beli Mari Beli


Jom Jom beli ..murah ni lepas diskaun Rm147.80 Dapat hadiah Freezermate Larger II lagi tu yang harganya Rm97.80..dann dapat beli  Exclusive Puchase dengan Harga yang murah....Pm saya cepat kay..Kos penghantaran Rm15 jer..terus ke tangan anda.Pm saya cepat...0199063203 ataupun pm saya di Fb saya Umi Zahirah  dan email shaida290706@gmail.com.

Sunday, November 10, 2013

Murah-murah..mari beli!!!



















Pm/Msg saya yer kalau berkenan. nak email pun boleh Shaida290706@gmail.com.

Friday, November 8, 2013

Alhamdulillah..muncul lagi

Alhamdulillah..syukur pada Mu..muncul lagi BE yang ke 11,12 dan 13 untuk tahun 2013..mintak2la muncul lagi...