klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Sunday, September 21, 2014

DESIGN KEK HARI JADI

Assalammualaikum.... apa khabar semua.? fuh..fuh.. banyaknya habuk...hehe lama nya dok update betul2..kes nya? malasss.. huhuh  bila malas semua kelaut.. so ditambahlagi ngan kebizian melanda dan kesakitan melanda.. maklumla  kita ni tak lepas dari UjianNya....huuhuh okla kita teruskan dengan cerita hari ni.. Tak lama lagi My little princes akan masuk  2 tahun dah umurnya .. ingat nak sambut besday dia kat umah tapi umah tak siap2 lagi :(.. So decide buat kat taska la heaven skit.. ramai kawan2 dan cikgu.. so lam kepala ni tengah fikir nak  tempah kek mcm mana? menu2 lain nak tempah nasik ayam , buah dan air jer..sekali lam package  buffet..  simple jer. tema maybe simple jer tema pinky... kat taska dia dah ada siap2 backdrop birthday.. save skit..huhuhu.. ada sesapa leh bagi cadangan sekali ngan gambor kek nyer.. huhuhu tolong yerr











 huhuuh kalau ada lagi nak bagi cadangan kek mcm mana di alu2kan sangat222.. k byeee

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday