klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Wednesday, August 1, 2012

Khamis Datang Lagi.. hajat Mau balik kampung.......

p/s: Selamat Pagi dan salam ceria  walaupun tuan tanah kurang ceria..heeheheh ngantuk sebenarnya... Hari ni dah khamis..cepat benarnya masa berlalu.. duk counting nak jumpa org yang ditunggu2.. hari2 duk cakap2 ngan dia.. rasa tak sabar sgt2.. hari2 duk  kick.. mengeliat.. bila dengar suara  umi ngan abah dia  mesti buat  pergerakan...hehehe.. aktif sgt2.. lepas berbuka pandai pulak dia duk diam2....okla.. hajat di hati nak balik kampung  esok di kerteh nun.. tapi  rasa mcm tak larat... nak jugak balik berbuka ngan keluarga di sana... tapi tengok keadaan dulu.. apa2 pun hari ni sungguh membahagiakan.. sebab esok cuti.. pastu hari ni leh balik awal  pukul 3.. ....hehehe hajat di hati nak g shopping apa yang patut...Okla selamat bercuti la kepada kwn2 yang akan bercuti besok dan kepada yang  akan start bercuti lusa.. selamat bercuti.. Senin ni cuti plak.. Negeri selain TRg, kedah dan kelantan mesti seronok kan dapat cuti extra sehari..  kat sini kalau nak cuti 4 hari kena apply la cuti sendirila untuk hari ahad.. rasanya nak apply jer.. tapi tgkla duluu .. hehe ..okla daaaa
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday