klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Wednesday, August 29, 2012

Khamis Lagi.. hehehe... Tq Siti Munirah..

Assalammualaikum..selamat pagi salam ceria..  ari ni dah sedikit ok dari biasa.. alhamdulillah..  Hari ni dah khamis ..30 Ogos- 11 Syawal.. sekejap jer dah 11 Syawal.... Sepatutnya hari ni random picture jugak tapi mls bebenor nak mengambil gambor.. just ada sekeping jer ada gambar yang menarik.. hehe tu pun gara2 anak tekak ni nak makan puding laici.. ada requsetkan fb .. kiranya nak order la.. pastu ada yang volunter nak buatkan untuk mak buyung ni.. Alhamdulillah..rezeki  baby dan rezeki di pagi hari.. tak rugi kalau kita mudahkkan urusan org ..dan Allah memudahkan urusan kita walau sekadar nak puding laici..hehe jomla  kita layang gambor puding ni.. 



p/s:  pasni mengidam nak makan pe ekk?????
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday