klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Wednesday, September 26, 2012

7 Hari lagi...

Assalammualaikum..selamat pagi dan salam ceria semua...   dah dekat seminggu tak update blog..  kebizian dan kemalasan sudah melanda diriku dua tiga hari lepas.. Isnin   dan selasa Mc+ cuti.. dapatla berehat tapi disebalik bercuti ni ada kisahnya.. isnin mc + ada checkup perut, selasa cti+ jumpa pakar.. apa2 pun   berakhirla episod check perut dan jumpa pakat  untuk kali ini...mood nak masuk kerja balik mmg dah kelaut..dengan keadaan diri yg tak berapa nak sihat... tapi hari ni  gagahkan diri jugak mari kerja sebabnya  hari ni  khamis last kerja dalam tahun ni.. khamis depan dah kena masuk ward.. haishh..  takut ada.. berdebar ada.. seriau pun ada. apa-apa pun  berserah Pada Nya itu yang paling penting..segala persiapan dah settle cuma ada la skit skit lagi yang tak berapa penting...  hari ni maybe bz skit sebab nak prepare  kerja kerja untuk persediaan audit dalaman dari KDN.. hurmmm mood dah kelaut camna ni...  tolonglaaaaaa




p/s: Semoga selamat belaka.. doakan saya yer kawan2..
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday