klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Tuesday, October 2, 2012

Hari-hari terakhir......

Assalmmualaikum...selamat pagi dan salam ceria.. huwarg..pepagi dah ngantuk.. aduiya.. baru balik  brekpes..  rasa termengah2 skit sebab jalan-jauh  skit..  jalan untuk memudahkan bersalin...

InsyaA llah..hurm..  hari ni lastla saya bekerja untuk tahun ni.. esok dah kena masuk wad..w aaaa takutla.. berdebarla.. dan mcm mcm lagi tapi yang penting perasaan tak sabar untuk menantap wajah anugerah DariNya yang tidak terhingga.. 

Lama dah menunggu kehadiran cahaya amta.. berkat kesabaran dan kecekalan hati Alhamdulillah..saya dan suami di beri peluang untuk merasai semua ini setelah  6 tahun menunggu sebagimana yang dirasai oleh  org lain.. huhu sebak rasanya di hati ni merenungkan  kebesaran ALLah SWT..

 Dialah yang maha mengetahu,memahami, pemurah dan segalanya2... apa2 pun.. kepada sahabat2 yang mengenali diri ini secara  dekat, rapat , melalu Facebook,  dan juga My follower Kisah Firdausi  mendoakan  agar saya dipermudahkan segala urusan dan semoga selamat melahirkan anak....

Okla takmoh ckp banyak.. rasa sedih plak..  Buat sementara ni saya stop dulu update blog ini dan apa jua perkembangan akan diupdate selepas semuanya kembali ok.. apa jua perkembangan  maybe saya akan update kat Facebook dulu.. 

okla bye.. salam sayang  penuh ukhwah dari syaa untuk semua yang mengenali diri ini..maafla ayat tunggang terbalik.. mood dah kelauttttttt....Wslammm
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday