klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Tuesday, July 16, 2013

layan ni jerla hari ni..

Assalammmualaikum..salam 8 Ramadhan 1434 Hijrah, selamat pagi..salam sejahtera dan salam penuh keceriaan.. hahaha banyak betul la ucapan aku ni.. hari ni mls sebenarnya nak mengupdate  blog.. asyik lemau jer.. ditambah lagi bulan puasa..  mengantuk semacam jer pagi2..petang dah takleh nak update kat opis ni.. sebabnnya  dapat 60 minit je sehari... eee geram rasa..  takleh nak blogwalking lama2 dah...satu lagi kat umah malas nak on tab.. bila on tab tahu la anak dara i tu sibuk jugak nak main tab.. dia sorang je yang punya..  sekarang GTab dah takleh main sorang  kena share ngan zahirah.. kalau  zahirah mestilah duk tgk upin dan upin.. aliff baa taa dan ada hoby baru suka tgk PINGU.. dengan aku2 sekali duk berpingu..  selepas solat isyak kul 9 dah masuk tidur ..tidor awal selepas prepare baju2 dia untuk esok hari.. tidur awal.. sebab kul 1 zahirah bangun berak dan minum susu..kul 5 bangun berak plak pastu bangun kacau oarang nak sahur.. oh indahnya.. dulu  masa duk  berdua jer..memang tido tak hingat dunnia!!! hahah takperla.. bersenang2 dulu, bersusah2 sekarang dan akan bersenang lenang akan datang.. insha Allah... okla  dah terrrajin plak menulis blog hari ni... jom kita layan lagu di atas...



p/s: mood  memikirkan banyak perkara  terutama   memikirkan rumah aku yang tengah dalam  
30 % pembinaan. seram rasa.. barang 2 buat rumah  naik giler.. bimbang jika $$$ tidak kecukupan.. isha Allah cukup..amim....
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday