klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Sunday, June 29, 2014

Kisah Menu Sahur Pagi tadi

supermakwannabe.blogspot.com


Assalammualaikum.. selamat tengahari.. salam 2 ramadhan..sekejap jer dan masuk 2 ramadhan.. hehe Setakat dua hari ni ok la lagi berpuasa.. encik gastrik  tak  menyerang  semaksimumn lagi.. stakat sakit perut memulas tu adalah lepas makan ubat ok kembali..  tetapi kan masa berbuka mmg takleh amik nasik terus.. minum air setengah gelas..kurma atau kuih .. tu jer boleh telan.. sejam kemudian baru leh makan nasik.. tu pun stakat satu senduk jer.. mkn banyak2 takleh tido.. tapi add la makanan lain cam kuih ke buah ke. bila angin dalam badan camtu lerr. okla  sebab makanan yang tak berat.. akan tetapi masa sahur mmg kena makan banyak sebab nak bekalkan tenaga untuk sehari suntuk. lauk pun sekadar nya sudah.. ikan gorenng ke.. ayam goreng ker mkn ngan kicap.. Husband pun suka makan  lauk camni masa bersahur.. sahur pertama  lauk daging singgang ngan ikan goreng..daging singgang tu request dari ayah mertua  tapi mak mertua la yang buat,saya kurang pandai  dan saya takleh makan  daging.. just mkn ikan goreng jer dengan nasik panas2.. sahur kedua pagi tadi  husband requestkan telur mata  2 biji sorang ..heheh.. apa lagi laju ler makan nasi.. ingat pagi esok buatkan nasik goreng cina jerla..letak bilis dan buat telur dadar... simple kann.. okla dah pukul 1 ni jom solat zohor..byee
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday