klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Wednesday, June 18, 2014

Malas..Malas..Malasssss





Assalammualaikum..selamat pagi semua.. sihat? saya saya sihat suam2 suku jer.. hehehe  pepagi dah rasa lemau  entah apa .. lama benau tak update blog.. labah2 dah diap buat sarang dah... debu2 pun dah menipisss  kikiki pepagi  my little princess dah berdrama  menangis masa hantar dia kat taska.. siap ajak umi teman lagi masuk dalam taska.. siap suruh duduk skali   ngan dia sambil tgk   rancangan kat tv.. siap pegang lagi tangan..camna ni .. ummi dah lambat nak g kerja.. cubaan pertama melepaskan tangan tak berjaya.. siap mari tarik tangan suh duk tepi dia lagi.. kali ni lama la skit tunggu dia ralit.. pastu lari slow2.. pastu berlari keluar dari taska.. kenapa??? takutla di ikut sekali... dah besar ni mcm2   dah.. manja sangat2.. huhuhu ..lepas jer berjaya keluar dari taska p la intai kat tingkap jap..  nak tgkla camna kot2 berguling2 mengamuk ka apa.. heheh rupa-rupanya siap duk gelak lagi ngan kawan2 yang lain sambil tgk tv..hahaha umi kemain lagi berlari pecut keluar dari taska..kikikik  habis 100 kalori  terbakor.. kikiki... okla semua.. nanti  ada kelapangan saya update la lagi ngan cerita merapek maraban ....ok bye
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday