klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Saturday, January 28, 2012

GOOD MORNING AND HAVE NICE DAY!!!!

Assalammualaikum.. Selamat Pagi yang indah di hari Ahad.. Rasa lemau jer hari ni.. letihla.. camna ni cuti dua hari pun tak de feel langsung.. adakah ini tanda kena amik cuti dan pergi bercuti??? hehehe sabar2 tengah plan ni... kemana? hehe rahsia.. Hari ni dah 29 Januari.. tinggal 2 hari je lagi nak habis Bulan Januari 2012..sekejap jer.. tup tup habis sebulan.. tup tup tengah tahun.. tup tup nak poser plak.. hah poser? alamak tak ganti lagi yang tahun lepas.. camna ni.. bila nak kena ganti ni.. Insyaallah akan ganti sampai habis..
 
 Last week  CNY g jalan jalan kat Kuala Lumpur  selama 3 hari .kebetulan Adik ipar baru jer moved rumah .. so leh g jenguk umah dia..best jugak g jalan- jalan cuma kefrust-an yang amat tinggi sebab  pergi  IKEA.. hampeh.. org ramai giler!!! nyesal pergi..  ada barang yg berkenan tapi tak berbaloi nak membeli nya.. letih je yg dapat.. apa- apa pun taknak pergi dah situ.. waste my time!!!( padahal aku yg cadangkan pergi).. baik pergi kat tempat lain  cam g berkenalan ngan binatang ke ( zoo ngeh..ngeh..), sogo ke.. .. TAR ke.. suping suping ..hehehe last last hari nak balik tu baru lar g Jaya Jusco.. amik ko!!!.. terbeliak mata tgk  handbag, kasut ..barang2 dapur.. murah ler.. diskaun sampai 70% .. bestnyaa.. tapi sempat suping skit 2 jer..sebab kejar masa nak balik Terengganu plak.... tak puas rasanya.. nak pergi lagi..hehehehe...
Back to my blog story..hehehehehehe sejak dua menjak ni  Asyik update blog dengan kisah Si FAHRIN AHMAD . The perfect bachelors!! hehe sajala.. he is my Idol la.. ...Dari zaman study dan zaman anak dara lagi.. mmg minat kat dia.. maybe dia ni ada imej bersih, educated, dan talented. sama la ngan Datuk Fazley.. kepada yang kat luar tu don't thinking more than that.. tak salah kan kalau kita minat kat seseorg hanya sebagai Idola sahaja kan.kan kan..heheh



Okla.. stakat ni je saya  bercerita di kala mood berblog masih  ada lagi...daaaa



Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday