klik2 dapat duitt

Pengikut Blog Saya

JOM SHOPPING!

Tuesday, June 11, 2013

SEBULAN SUDAAAAA....

Assalammualaikum semua selamat pagi salam ceria.. hari ni mood rajin ada skit so update la  apa apa entry pun .. nanti berhabusk  plak.. hehe... alkisahnya duk gila main game ni sebenarnya.. Main game punbukan semata main game tau.. sambil main sambil berfikir.. mcm2 fikir...  fikir itu dan ini.. alkisahnya terjadila agenda diatas.. dah  nak dekat sebulan dah rasanya raking 70.. payah betolaa.......... tensen!.... hehe  kepada kawan2 yang suka main game ni moh la comment atau bagi cadangan supaya menjayakan level ni.. hehe



p/s: kepada silent reader  atau open  jgn anggap benda atas tu serius sangat dan jgn jadi bahan internet bergerak anda yerp... saya main game tu suka2... just nak release tensen yang lain... biarla dapat tensen dari game ni.. heheheh
Post a Comment

Jom Klik2

My Beloved Husband Birthday

My Beloved Princes Birthday

My Birthday